Take Me Home - 2

 


 
 
Dallas pov:
- mh yeah... that´s a long history another time? säger han.
- Sure , svarar jag och ler. efter en lång flygtur med några byten så ropar äntligen piloten ut:
- It´s pilot who´s talking , we´ll be land in ...
___________________________________________________________________________________________
 
.... London at Heathrow Airport.in 20 min.
- omg, why didn´t you tell me that we were going to England? sa jag chockat och tydligen så sov Tyrone.
- Because your parents would flip out when, svara Brock mig.
- That´s true, sa jag och sen prata vi inte så mycket mer. Det gick en stund och jag hann att tänka på mycket t.ex vart ska vi bo, på ett hotell? eller i en by utanför london? hittar ens Tyrone o Christian i London? det var jag mest orolig för. Sedan sa jag:
- Hey we can take a picture when Tyrone is sleeping and post it on Twitter? fråga jag Brock och han bara skratta.
Vi tog en skojbild och sedan tagga jag @TyroneGwat, varför hette han Gwat och inte Georgiadis, sedan tagga jag @BrockJays också. Efter någon minut var hade jag säkert fått över flera hundra nya händelser... What ?! Hallå jag hade ju inte mer än 100 följare eller något , hur kunde det här gå till. Men jag strunta i det och orka inte kolla på händelserna och stängde av telefon istället.
 
Tyrone pov:
Jag vaknar av att Brock butta lite på mig och säger något i stilen med att vi skulle strax landa i London, justja vi skulle ju till London. Hoppas att Ronan kommer i tid och hämtar oss, han var våran mentor i xfactor och det var han som ville att vi skulle ordna det här musiklägret. Jag ser min omkring och upptäcker att lamporna är släckta o att vi är på väg ner, shit vad det spränger i öronen nudå. Jag tittar åt Dallas håll och hon bara skrattar men jag har ingen aning åt vad , hoppas jag får reda på det i alla fall. Sedan tittar jag åt Brock och han gör det samma , men hallå har jag vaknat upp i skrattvärlden eller.
 
När vi gått av planet och förbi säkerhets kontrollerna ska vi bara försöka hitta väskerna här bland alla rullband. När jag står och letar efter min väska kommer Ally fram med en bekant väska. 
- Tyrone i found your bag, it was pretty easy to find , säger hon och skrattar eftersom det står tyrone med stora bokstäver över hela väskan.
- haha thanks but were is your bag ? frågar jag.
- Christian found it i don´t know how , but he found it , svara hon och ler sitt fina leénde. Åh jag kan bara smälta på stört av det där leéndet. Jag ropar sedan på Brock och Luke och vi går mot utgången med de andra "deltagarna" . Aja vi får hoppas på att Christian och Mitchel har bättre koll på var alla är annars kommer vi någ inte ha en så glad Ronan ikväll.
- Tyrone have you seen Mitchel ? frågar Christian.
- No i thought he was with you, svarar jag.
- Mh no damn, were is he ? we can´t lost him that fast , he was just behind me when we step of the plane, säger han och tittar sig omkring.
- well i and Ally can go and check if he´s still with the bags, sa jag och titta på Ally. If it´s okey with you?
- Yea of course ,we can go and find ... who was it again? , fråga hon och såg förvirrad ut.
- mh it´s our friend, svarar jag och ler. Jag borde bog berätta för henne om What About Tonight inna hon får höra det av någon annan deltagare.
 
Allys pov: 
 
Vem var Mitchel , jag tror att han hete så. Aja jag och Tyrone är i alla fall på väg mot rullbanden, när vi är halv vägs ropar Tyrone något som Hey were have you been ?. Så det där måste vara mitchel han ser ju ut att vara lika gammal som mig. Vi hälsar på varann och återvänder till resten av gänget. Det känns nästan som om det bara är jag, Dallas , Tyrone, Christian  och hans vänner med här.
 
När vi kommer fram till den enormt stora herrgården blev nästan alla lika chockade som jag. Den stog där och var minst dubbelt så stor som de andra stugorna som låg rund herrgården.
 
- Okey everyone it´s here the musiccamp are going to be, so please don´t go so far away or take the buss into London. We will go to London on friday to be in a festival,so what do you think about that guys? sa ledaren Ronan.
Alla i hela bussen skriker av glädje och då märker jag att det är ganska många som är med. Men hallå det är ju onsdag idag så då är det bara två dagar kvar till vi ska åka till London , aaah ! då måste vi ju shoppa , mamma har alltid pratat om att när hon bodde i Sverige så åkte de på klassresa till London och shoppade jättemycket.
Åh vad jag längtar!!
jag tittar åt Dallas och hon sitter på helspänn när de Ronan ska berätta vilka de gäst artister som kommer vara med på lägret. Men hennes min försvinner snabbt när han säger att det är en hemliss.
- Dallas det är bara två dagar kvar tills vi ska åka till London, säger jag och ser ut som en idiot där när jag sitter och ler.
- Jag vet vi då måste shoppa på Forever21 , TopShop och Hollister, säger hon och ser gladare ut än mig.
Jag börjar as skratta för hon ser ju ut som en isbjörna som precis har fått sin första måltid på typ flerar år. Alla börjar stirra på oss och undrar vad det är vi skrattar åt så. Aja tur att de inte kan svenska i alla fall, så dem slipper fatta alla dåliga skämt som vi kommer dra under lägret.
 
Christians pov:
 
Senare när vi ska få våra stug nummer hamnar jag , Tyrone och Mitchell i samma stug som ligger bredvid Allys och Dallas stuga. yes hör man hur Tyrone viskar när vi fått vårat stug nummer.
När vi kommit in i stugan och packat upp lite frågar jag Tyrone:
- Why did you say yes when Ronan said that you would live in this cottage ?
- Mh what i didn´t said that.
- Yes you did , instämde Mitchel.
- Well ... i like you guys , that why i said yes , sa han.
- No Tyrone that´s not the reason , why did you say yes we want to now , sa jag och Mitchel nicka.
- Okey i´m gonna tell you why.... 
____________________________________________________________________________________________
 
Så där har ni andra delen av novellen, vad tycker ni om den kommentera gärna och länka till kompisar.
Om ni inte vet vilka What About Tonight är så kolla in det är här ! Värt att se .... 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0