Take Me Home - next to last part 18

 
Klockan börjar bli mycket, hon var nästan halv sen nu. Jag och Ally hade pratat i över två timmar nu. Vi kolla våra mobiler och såg att båda hade fått över 10medelanden och missade samtal under tiden. Ally ringde upp Tyrone som berätta att alla 11 hade samlats på en lite resturang vid BigBen och vänta på oss. Vi gick bort till dem och beställde vår mat.
_________________________________________________________________________________________
 
Amanda's pov:

Vi satt och små prata om allt mellan himel och jord. Alla var med i samtalet så gott de kunde, alla utom Christian. Jag förstår om han är sur på mig eller något det skulle nog också jag ha vart. Jag måste säga att jag bara vill vara vän men... fast jag vill ju mer igentligen. Det kommer jog inte hända nu när han typ är sur på mig och jag ska ju bo i Melbourne och han bor i Sydney.
[ A/N ] Nu kommer jag hoppa fram i tiden. Amanda har inte pratat med Christina på två veckor och nu sitter hon och Brock i planet på väg till Melbornes flygplats.
Jag sitter just nu och lyssnar på As Long As You Love Me - Lindee Link. Det är en cover och Lindee är sjukt grym på att sjunga. snälla gud jag skulle kunna dö för hennes röst...
Jag kan ju åtminstonde spela gitarr, lite piano och sjunga fast tycker själv att det låter som en förskyld kråka.

" We´re about to land in Melbourne really soon, so please fasten the seat belts" ropa piloten ut i högtalaren.
- Okey, i have to ask you a question before we landing and we meet up my mum, sa Brock och jag svara med ett litet " sure ". 
- Mh i´ve noticed that youre avoiding Christian so does it mean that you don´t like him or ? sa han. Ska berätta att jag gillar Christian eller sak alla få tro att jag inte gör det. Om jag berättar för Brock hoppas jag att han inte säger något till de andra killarna. Jag får hålla tummarna för det.
- If i´ll be honest so.. yes i do like him more than a friend, but i if we got together and then broke up i think your friendship would be ruined, sa jag nästan utan att andas.
Christian och de andra har vart i Australien i nästan två veckor nu medans jag och Brock har vart i Sverige. Eftersom att det är sommar i Australien så är det vinter i Sverige. När vi åkte ifrån lägret så var det typ sen höst i England. Men nu är jag påväg mot solen igen. I alla fall jag visade Brock hur man åkte slalom och pulka. Tror inte att de har snö i Melborne när det är vinter hos dem. Brock och jag prata något mer under den sista delan av flygningen och nu så har vi landat och ska strax gå av planet. Brcok och jag ställer oss i kön som är påväg att länma planet. Flygresan har vart lång så det är super skönt att stå upp, längtar till jag kan hjula omkring eller springa. Jag har nog sammlat så mycket kraft att jag skulle kunna springa ett helt marathon när som helst. När vi kommer ut ur planet så går vi och hämtar baggaget och gåt sedan ut för att vänta på Brocks mamma. Vi står där i den varma sommar vinden i kanske 10 minuter innan Mrs Jays kommer. Brock hjälper mig med baggaget in i baggagluckan och sedan åker vi mot deras hus.
 
Brock's pov:

Jag kliver ut ur bilen och tar ut både mitt och Amandas baggage snabbt för att sen springa in till huset. Shit vad jag har saknat min säng hahha och såklart mina systrar. Justja det var ju mer än 3år sedan Amanda träffat Dallas och Montana. Min mobil plingar och jag drar snabbt upp den för att kolla vem som har skickat sms. 
Hey can you guys pic us up at the airport on Friday? -Tyrone Georgiadis
Jag hade helt glömt att de skulle komma på fredag. Det är ju torsdag idag så då kommer det ju imorgon. Oj och jag har inte sagt något till Amanda än. Men jag tänkte i alla fall prata med Christian när de kommer. Jag tänkte inte se på när min bästavän och min kusin gillar varann med inte gör något, det är ju hur dumt som helst. Sedan skriver jag ett snabbt mess tillbaka till Tyrone. 
hey sure and can you tell Christian that he must tell Amanda that he still likes her, bc Amanda does that too. But to tell him that Amanda likes him! - Brock Jays
Jag skicka iväg det och sedan kom både mamma och Amanda in i huset. Hjälp jag måste ha sett ut som en galning om de kom nu. Det känns som om jag har stått här i minst 10min.
_________________________________________________________________________________________
Vill bara säga att det här är det näst sista kapitlet och vad tror ni kommer hända när Brock lägger sig i kärlek.
+ Tack så mycket för att ni fortfarande läser den här usla bloggn med en novell i :) Betyder jättemycket för mig!
 
 
RSS 2.0