Can´t wait any longer

Okej så jag är nästan klar med del 18, LOVAR den kommer ut imorgon förhoppningsvis på kvällen efter fotbollsträningen :)
lite goa bilder från då/nu
  dålig kvalite men minnen äre iaf
asdfghjkl så snygga eller?...   deras singel kommer snarta :) 

Take Me Home - 17

 
- Hey we haven´t order anything yet, sa jag och fortsatte sedan " can i get you a coffe or something". Luke sa att det var bra så jag gick och beställde en Vanilla latte , min favorit på Expresso House. När jag kom tillbaka satt också Brock där men inte Christian.
__________________________________________________________________________________________
 
Amanda's pov:

Christian var inte där. Jag måste ha trott att jag inte gilla han nu, fast det gör jag ju ... typ. Jag har säkert förstört hela våran v'änskap nu, bara för att jag var så dum som drog mig tillbaka.
Jag satte mig ner mitt i mot Luke och drack min Latte. Jag sa inte mycket, fördet mesta tänkta jag på ett sätt att visa eller säga till Christian så att han inte sak hata mig. Eller han hatar nog mig inte, det är ett ganska stark ord, men inte tyckte om mig så mycket nu. Jag skäms, jag skulle sagt eller gjort något medan han var här.
- mh... where is Christian? fråga jag och båda vände sig mot mig.
- he´s stayed with Ally and Tyrone... oh right i forgot to tell you guys that i´ve met them, svara han och fortsatte med:
- And i got a text from my mum when i was out there. YOU GOT IN! sa han i en gladare ton nu.
- yeah and did you read the whole message? fråga jag.
- yeah seems like you and i are going to spend a lot of time together, sa han o blinka mot mig.
- Okey i really need to know what´s going on here? sa Luke och var väldigt förvirrad.
- Mh i got in to a music high school in Melbourne, sa jag glatt och både jag och Brock log stort.
- That´s great i didn´t know that you could sing, sa han tillbaka. Jag svara att jag spelade både piano och gitarr och att jag har tagit sånglektioner sen jag varit 10. Alltså har jag tagit sånglektioner i 6år i september som är den månaden som jag fyller i, 16/9/1997.
Vi snacka sedan lite om musik och om vad jag gjorde o så. Jag fick typ berätta om hela mitt liv, att jag spelat fotboll i nästan 10 år, att jag spelat piano o gitarr sen sexan, vad mitt fotbollslag heter o.s.v. När jag berättat klart gick jag ut för att ta en nypa luft och för att försöka leta reda på Christian som jag inte lyckas hitta någon stans så jag ringe Ally eftsom han var med henne och Tyrone.
 
hej Amanda!
Hej du o tyrone är med Christian va?
Ja det är han, men du jag skulle behöva prata med dig
Okej, var ska vi träffas?
Vid London Eye , du och jag om 10?
Ah ses då , hej

Jag la på och började gå mot London Eye för andra gången idag. Jag tog fram mina hörlurar och satte på
R.I.P - Rita Ora ft. Tinie Tempah, min favvo låt för stunden. Jag har försökt att lära mig rappen som Tinie rappar med har inte lyckats med det, har dock bara lyssnat på låten i max en vecka. Jag svär att jag ska lära mig den innan jag drar till Melbourne. Den är väldigt enkel men har super dåligt minne. Jag hade nu 20meter kvar och jag kunde se Ally sitta där på en bänk.
 
När jag kommer fram till henne reste hon sig upp och vi går runt i kvarteren i London. Vi prata bara lite allmänt och jag berätta om att jag skulle flytta till Australien och att jag kom in på en musik skola i Melbourne. Vi hade gått runt och satte oss på en bänkt utanför gallerian jag kom ifrån förut.
- jag vet allt , sa Ally helt plötslig. Va? Vad menar hon? visste hon redan blivit antagen till skolan? vem har berättat, Brock? " har Brock redan berätta för dig?"
- nej dummer, jag vet vad som hände med dig och Christian, sa hon o knuffa mig sådär i sidan. jaha var det det Christian hade berättat för Brock, Ally och Tyrone. Vet alla nu att Christian och kysstes i London Eye.
- mhm det där... vet alla om den nu eller? sa jag lågt men tillräckligt för att hon skulle höra. Svara nej. Jag blev förvånad jag trodde att alla redan visste och att de skulle typ säga " aww, vad sött" eller " så är ni tillsammans nu eller?" Ally sa också att jag brode prata med Christian men jag svara:
- Nepp det tänkter jag inte, inte om det i alla fall. Jag tror intre ens att han gillar som vän efter det jag gjorde. jag ska bara försöka vara vän med han, vi var ju gansak bra vänner innan vi kysstes och jag vill inte förlora det. Även om vi bara vart vänner i en vecka drygt och jag tror inte ens att han gillar mig, visst det var han som ksste mig eller ja.. jag tror det var jag. hur som helst vill jag inte förstöra vår vänskap. Jag sak ju flytta in hos Brock och hänger säker och då vill jag inte att det ska verka... verka awkward liksom.
Oj det var mycker för att vara mig. Allt komm liksom ut mig som en spottande bollsprutande maskin.
- Som du vill, jag tänkter mig då inte lägg mig i det, men du vet du vad... ?? sa hon sen.
- nej vad då? svara jag med en såndär fånig röst.
- Vi kan hälsa på varann oftare nu när du ska flytta till Melbourn än om du skulle bo kvar i Sverige, sa hon och jag sa att jag ändå behövde en nystar så jag hade nog flyttat även om jag inte skulle ha kommit in på skolan.
 Klockan börja blu mycket, hon var nästan halv sen nu. Jag och Ally hade pratat i över två timmar nu. Vi kolla våra mobiler och såg att båda hade fått över 10medelanden och missade samtal under tiden. Ally ringde upp Tyrone som berätta att alla 11 hade samlats på en lite resturang vid BigBen och vänta på oss. Vi gick bort till dem och beställde vår mat.
________________________________________________________________________________________
 
Okej så här är del 17, ganska sen. Får vel skylla på läxorna som öst på nu under de här första veckorna. Men ska försöka verkligen försölka att skriva oftare så att den kommer någonstans.
Vad troro ni om Amandas taktik om att bara vara vän med Christian, kommer det att funka eller? Och Ally hon vet ju att Christian gillat Amanda och att Amanda gillar Christian, varför sa hon inget?!! Vad händer NEXT ;)
snälla fortsätt läs :) // Nathalie
 
 

Take Me Home - 16

 
- okey i gonna tell you the whole story, sa han tillslut och börja:
- it was about two days ago i think and me and mitchel run into two girl. So i run into Amanda and mitchel into a girl named Elli. we´ve talked and hang out with them for a couple of time and i think i got fellings for Amanda. So to make a long story short... , sa han och fortsatte sedan.
- Before we came to see you guys me and Amanda were in London eye. You should be her surprise after London eye and when we were there i... i kissed her and she back off after a few sec. She didn´t say anything and now i think she doesn´t like me at all, avslutade han och såg att han var ganska ledsen.
__________________________________________________________________________________________
 
Christian´s pov:

Så.. där... nu , nu sa jag det. Jag ville igentligen inte säga något. Jag ville att det inte skulle märkas att det hade hänt något. Det var nog inte svårt att gissa att jag gillade Amanda , men jag tror inte hon gillar mig överhuvud taget. Det märktes ganska väl och nu kommer hon nog inte ens vilja vara vän med mig.
Jag satt där på bänken lutade mot fasaden av gallerian och vill helst inte tänka på det. Jag har bara lust att gå härifrån , men Brock sitter ju här också. Det är ganska skönt att det är hans som sitter här och inte någon annan, inte för att det är fel på de andra men Brock är en sådan person som man vill prata med. Prata med om jobbiga saker och annat. Brock satt där och sa inte ett ljud. Han vet när man ska prata och inte det är det som är så skönt med att vara med han just nu. 
Vi satt ett tag ich inte sa ett ljud. När vi skulle resa på oss ser jag att Tyrone och Ally dyker upp bakom hörnet. De går mot oss och sätter sig på bänkten bredvid. Ingen av dem säger något till en början för de sitter och halvsolar, ni vet så som man brukar göra när det är soligt ute och man sitter med ansiktet uppåt sådär. Men det dröjde inte förens Ally frågar:
- So what are you guys doing here?, jag fatt inget vad mena hon eller jo vi satt ju här och prata och så men esh... skit i det jag tänkte det blev bara rörigt. 
- We´re just out here and enjoying the sun, svara Brock och han förstod att jag inte ville att de skulle få reda på det där om Amanda.
- And Christian were is Amanda ? fråga Tyrone nu. Vad skulle jag säga att hon... hon , nu kom jag på.
- She´s inside at Expresso House with Luke, sa jag.
- Why isn´t she with you? it was you who said that you´d like to get to know her right,sa tillbaka nu.
- I know but....  do you know what Brock is Amandas cousin, sa jag för att slippa söga något annat.
- Oh so why haven´t you tell us ? fråga han och Brock svara att det är inte förens alldeles nyligen som det fick reda på att de var på samma läger.
- Christian is supposed tp be with Amanda but you´re here with her cousin Brock , so why is she with Luke nad not you guys? fråga Ally till sist. Mh oj, det där var inte väntat. Jag ska jag säga. Brock tittar med såndär du-måste-säga-det-blick. Det är nog dags att säga det även om det kommer låta ganska konstig eller det kanske det inte alls gör. I alla fall jag börja och berättar det jag sa till Brock.
 
När jag har berättat klart det säger Ally plötsigt " that wasn´t a surpris " , va vad mena hon. Amanda gillar nog antgligen inte ens mig nu. Jag frågar vad hon menar och får tillsvar att hon hade märkt på mig att det gillat Amanda från första stunde då jag krocka med henne. Märktes det så väl? Har de andra också sett att jag gillar henne? Varför har de inte sagt något? " is it that obviously? " fråga jag rätt ut och alla nicka tillbaka.
- So have you said that you love her ? fråga Brock. Nu när jag tänkter efter så har jag aldrig sagt det men det ät nog självklart att jag gillar henne ändå.
 
Amanda´s pov samtidigt:
 
 
Jag satt och prata med Luke medans Christian och Brock var ute och prata om något. Luke var ganska snäll och det var ganska skönt att prata med han själv för det är så mycket lättare att lära känna en person såhär än att alla sitter och bablar på. Hitills så har Luke bara berättat om när de var med i Xfactor i Australien förra året.
Fast all det visste ju jag redan, men jag visste knappt något om Luke vart han var ifrån? hur gammal är han? hur kom det sig att han börja med musik? vad tycker han om wat ? osv.
 
- Okey do you know what  Christian and Mitchel have already told me the sorty about wat, sa jag och fortsatte sedan. " So can´t we play 25 question? " fråga jag. Det är en ganska bra lek för att få reda på saker om den andra och jag visste ju knappt något om Luke.
- Sure i can start. Were are you from? sa han.
- I´m from Sweden and living in a  small town called Karlskoga, svara jag. Nu var det min tur " were are you from? "
- I´m from the gold coast in Australia, Cody Simpson is also from the gold coast, sa han och sedan fråga han:
- What are you doing here at a Australia music camp, not to be rude but it´s just aussies here. 
- Mh me and Elli, my friend, won tickets or something like that to this music camp. We´re both directioner and that´s what the price was to be at the same music camp as One Direction, sa jag.
- Do you know why Brock and... , jag hann inte att avsluta meningen för Luke fick et sms tror jag som han kolla på lite snabbt.
- Oh sorry ... sa han och bad mig att fortsätta.
- So do you know why Brock and Christian is outside and talking? fråga jag.
- Mh no, but i do know what happend to you and Christian in London eye, sa han och jag blev jätte chockad och det kändes som om jag nu var som en tomat. " do you know ? " fråga jag och Luke svara:
- Yea the text i just got was from your cousin Brock and he texted what happend at london eye.
- So do you like him ? fråga hna sedan. Om jag gillar Christian? Asså ja fast nej eller jo jag gillar han.
- Mh i do like him but right now i just want to be his friend because under these days we´ve come really close as friends and i don´t what to ruin that, sa jag med en medåtande ton. Hoppas han förstår och vänta jag måste verkligen säga det här jag kan inte hålla det inne. När jag fick reda på att Brock var här messa jag mamma direkt och säljvklart visste hon att han var här. Och ... pling pling* sms.
Jag läste smset från mamma " Hej gumman! Jag har viljat säga det här innan du åkte till lägret men hade inte fått klartecken från Brock´s mamma då men nu du.... Efter detdär musik lägret så kommer du och Brock åka hem till oss och sedan ska nu två ta flyget till Melbourne för du har kommit in på musik skolan du sökte till :) puss ring mig ikväll // mamma ". Okej för att ni ska förstå det här rätt så har jag sökt till en musik skola i Melbourne för det är det ända sället i Australien som jag riktigt gillar. Och nu innan jag sluta nian gick jag på en vanlig tråkig skola som vi hade musik på en gång i veckan bara. Hoppas ni förstår lite bättre nu.
Jag titta upp och märkte att jag hade kolla i min mobil i minst 5 minuter nu. Det värka inte så jätte snäll mot Luke direkt att sitte på mobilen, men nu var jag verkligen tvngen att berätta de glad nyheterna för något och Luke är ju den ända som var här så.
- Hey we haven´t order anything yet, sa jag och fortsatte sedan " can i get you a coffe or something". Luke sa att det var bra så jag gick och beställde en Vanilla latte , min favorit på Expresso House. När jag kom tillbaka satt också Brock där men inte Christian.
 ________________________________________________________________________________________
Sorry för det hemskt korta kapitlet :'( men jag har redan på börjat nästa så det kommer nog upp snart :)
Puss och tack för att ni fortfarande läser , Nathalie

Jan. 01, 2013

Hejsan! Vill bara säga att jag snart är klar med del 16 så den kommer antagligen ut imorgon :)
Puss Nathalie

RSS 2.0