I´m coming back ....

Här får ni lite ögongodis ... passar bra inna  jul :) kommer uppdatera efter julhelgen LOVAR det är lie mycket just nu .... 
  LOVE <3
Memories...
Deras första singel kommer ut i Januariiii :D LÄNGTAR !!

Take Me Home - 15

 
 
Christian´s pov:
 
- You´ll see, sa jag och blinka med ett öga sådär ... ja ni fattar flirtit.
- Okey back to 25 questions, sa jag och fortsatte med " So if you and brock is cousins you´ve been in Australia? "
- Yes , sa hon glatt " in Melbourne, okey so were do you live? here in England? "
- mh.. No i´m living in Sydney Australia, svara jag och log mot henne och hon log tillbaka. Hennes choklad bruna ögon glittrade i solen när hon log, gud så fina.
_________________________________________________________________________________________
 
Vi fortsatte med frågorna och var snart framme vid det jag tror är London Eye . Sedan fråga jag " Is this London Eye?" och hon svara ett glatt " yes" som vanligt. Vi betalade sedan och gick in den glob likaktiga saken som vi hade för oss själva. Jag gick rund i den samtidigt som Amanda stog kvar i mitten på den.
 
Amanda´s pov:
 
Jag stog kvar i mitten eftersom jag nästan var livrädd för att åka. Jag övervägde att gå till kanten av globen och kika ut. Det var så vackert , hela London är så himla fin. Det hade nästan gått 1/4 varv redan och det börja bli riktigt högt nu. Jag börja backa bakåt igen för jag gilla knappast den här saken eller höjder. Jag är super höjdrädd när det gäller sånna här saker men inte när det kommer till karuseller, det är jag ganska glad över. När jag nästan hade kommit till mitten kände jag hur någon krama om mig bakifrån. Såklart så var det Christian , tror jag eller det måste det vara för det är bara vi som är här. Det måste va han.
 
- i have a question left, sa han glatt.
- yep and what´s that ? fråga jag tillbaka. Sedan fråga han " So... do you have any boyfriend? " haha jag visste att det frågan skulle komma snart, jag har kännt på mig det. Jag svara naturligtvis "no" för jag har ingen hemma i Sverige. Efter det satte vi oss ner på den räda bänken som fanns i glasgloben. ( jag vet att bänken står mitt i men i novellen står den runt kanterna ) I alla fall vi satte oss på bänken och jag luta mig mot hans axel samtidigt som han la sin har runt mig. Jag skulle kunna va såhär hela dagen, bara sitta här med Christian och inte göra något all eller inte säga nånonting. Jag kände att jag jättenära på att somna , jag hade inte sovit mer än bara ett par timmar in natt. Men Christian sa precis innan jag hann och blunda:
- So we´re almost ready too go back to the mall and... , sen sa han inget mer.
- And ... ? sa jag för att försöka få fram vad han ville säga. Han svara inte på det utan sa bara " look here " sa han. Jag vände mig uppåt mot Christian. Innan jag visste ordet av börjde han sig fram och kysste mig. Jag drog mig ur ganska fort och kolla på han igen. Jag visste inte vad jag skulle säga och antagligen inte han heller sedan blev han aldeles röd om kinderna. Tydligen verka han gilla mig och jag har starak känslor för honom också men vet inte än om det är bra eller dåliga känslor.
 
När hjulet hade stannat klev vi båda ut och börja gå mot gallerian. Ingen av oss prata särskild mycket, för min del så visste jag inte vad jag skulle säga efter det där och jag ville verkligen prata med det blev inte så. Vägen till gallerian blev mycket lång när vi inte sa något och vi var nästan framme när Christian tog upp sin mobil och verka ringa till samma preson som förut.
Hey! we´re are you guys? - Christian
We´re almost there , come and meet us at expresso house - Brock
Sure we´ll be there in about 2min - Christian
sen la de på ..... jag hörde något om epresso hous. När de hade lagt på sa christian åt mig att förja med och jag gjorde som han sa . 
 
Brock´s pov:
 
Luke och jag satt och vänta på att Christian skulle komma och antagligen resten av killarna och Ally o Dallas också.  Vi satt o prata om hur vi tyckte att det hade vart i london och på music camp. Plösligt ser vi Christian komma och ....
 
- Hey there´s Christian Brock and ... , sa Luke.
- yea and my cousin, fyllde jag i vad luke just sagt. Hur sjutton kunde Amanda och Christian ha träffats eller det kanske inte är Amanda , det kanske är någotn annan.
- it´s that your cousin?! fråga Luke ganska förvånat. "yes , it is" sa jag när jag såg att det var hon.
- She´s beautiful! why haven´t you said something, sa han. " hey shut up" sa jag typ på skoj. Det var nästan frame till oss och nu upptäckte också Amnada att jag , hennes kusin var här. Hon såg ganska frövånad ut, nästan lika förvånaad som jag var när jag upptäckte att det var hon.
- hey Brock! sa hon glatt och krama mig innan de satte sig.
- why didn´t you tell me that Brock was here too ? fråga hon Christian.
- Because it would be a surprise , svara han och försökte låta glad men det gick inte att missa att han var lite ledsen eller arg. Vi satt och prata ganska länge inne på expresso house. För det mesta var det jag och Amanda som prata med varann och luke sa något imellan åt ,men Christian sa inte ett ljud. Vad var det med honom? innan vi hade splittrats var han på toppen humör för att träffa de där tjejerna de skulle träffa. Aja jag får ta och fråga han sen. Jag vill hells inte missa något av det Amanada säger för hon har inte vart i Melbourne sen 4 år sedan.
- So what have you been doing Brock? fråga hon mig precis när jag vände blicken från Christina.
- well ... i´m in a boyband now and we were in xfactor, sa jag lite stelt eftersom jag fortfarande titta åt Christinas håll ibland.
- oh that´s cool. What´s the band namne ? fråga hon sedan. Jag titta på Luke med en såndär hjälp-mig-blick. Han sa självklart att han kunde berätta om What About Tonight så jag sa åt Christina att jag behövde prat med han om en sak och vi gick iväg. 
 
Vi gick ut utanför gallerian och satte oss på en bänk som stog intill gallerians vägg. Jag visste inte hur jag skulle säga eller om jag skulle säga något, han verka inte på humör för att prata över huvud taget. Men tillslut kom jag på och fråga bara sätt ut: 
 
- What happend after you meet Amanda? Han titta på mig och det märktes att han inte ville prata om det.
- okey i gonna tell you the whole story, sa han tillslut och börja:
- it was about two days ago i think and me and mitchel run into two girl. So i run into Amanda and mitchel into a girl named Elli. we´ve talked and hang out with them for a couple of time and i think i got fellings for Amanda. So to make a long story short... , sa han och fortsatte sedan.
- Before we came to see you guys me and Amanda were in London eye. You should be her surprise after London eye and when we were there i... i kissed her and she back off after a few sec. She didn´t say anything and now i think she doesn´t like me at all, avslutade han och såg att han var ganska ledsen.
________________________________________________________________________________________
 
Sorry om det är några stav fel, har försökt hitta alla men har lite brottom .. ska sova hahah är as trött :( Men kommentera gärna vad ni tycker och så ..
Puss :* Nathalie
 
 

Take Me Home - 14

 
Ally´s pov:
 
Det fanns mest mackor där så vi tog  varsin baguett och satte oss i lugn och ro. Vi skulle precis resa på oss när Harry, Niall och Louis kom in och såg oss. Harry kom fram förts och krama om Dallas sedan kom även Niall och Louis. Vi presentera Elli och Amanda för Louis eftersom det var inte förens nu som de fick reda på att Elli och Amanda hade vunnit deras tävling.
__________________________________________________________________________________________
 
Niall´s pov:

När vi kom in på Starbucks såg vi att Elli, Amanda, Dallas och Ally skulle precis gå. Vi gick fram till dem och det sluta med att vi satte oss ner och börja prata. Tydligen var det Amanda och Elli som hade vunnit våran tävling. Dallas och Harry satt i hörnet av soffan och kramades medans jag, louis och de andara prata på om någon festival som snart skulle vara här i London om några dagar. Jag satt i mina egna tankar ett bra tag tror jag för helt plötsligt hör jag någon säga mitt namn.
 
- Niall?!, sa Elli.
- Mh.. what? fråga jag tillbaka.
- Do you play any instrument?fråga hon sedan.
- Yes, sa jag gladd opch fortsatte med " i´m playing guitar".
Jag titta på Elli och fick se hennes klara gröna ögon med en skifting av grå i. jag kunde inte sluta titta på henne och hennes vackra ögon. De var perfekt ovala med en rund svart prick i, och runt om den refekta grön/gråa färgen. Jag titta länge på henne, jag kunde liksom inte dra blicken ifrån henne. Såklart så märkte båda Harry och Louis det och Louis butta på mig lite.
- Mh i think we should go, sa Elli och fick en sorgsen blick.
- Yea we´re gonna meet the boys, fortsatte Ally med den gladaste rösten jag hört. Det blev som ett litet kramkalas när de skulle gå. Jag börja med att krama om Amanda, Ally, Dallas och sen krama jag Elli lite extra länge. När Elli och jag stod o krams , lite för långt för Louis harkla han sig och jag blev lite röd om kinderna. När de hade gått satte vi tre ner och louis börja prata.
- So.. , sa Louis och titta glatt på mig.
- Soo... what? fråga jag som om jag inte visste något.
- You know what i mean. You like her uh? fråga Louis sedan.
- yea.. i think so, sa jag och kände hur kinderna blev röda.
- Hey don´t blush , i´m sure she likes you too, sa harry.
- yea lets hope on that one, sa jag och därmed avsluta jag samtalet.
 
Christian´s pov: 

- Hey we have to go now, sa Tyrone och han mena såklart att vi skulle träffa tjejerna. Jag, Mitchel och Tyrone skulle möta upp de och Brock o Luke skulle komma efter några timmar. De skulle handla något till deras syskon. Vi andra gick nu mot gallerian som vi hade bestämmt att vi skulle träffas på. När vi väl kom dit var det ingen där.
- Tyrone when does Ally and the other come? fråga jag efter att det hade gått minst 20 minuter.
- Mh i don´t know. i´m gonna call her, sa han.
 Hey Ally! were are you?
Hey! mh we´re ...  running , if you can hear it
Yea but were are you guys
Sen la hon på utan att svara.
Efter ca. 1 minut kom tjejerna springandes. När de kom fram var det tvunga att stanna för att andas ut lite. Inna de kom hade vi sagt att vi skulle dela på oss lite och sen mötas vid den här gallerian sen vid 6.00 igen, jag ville så gärna lära skänna Amanda som jag råka stöta ihop med. 
- Okey so what are going to do? fråga Amnada. 
- Mh we thought that we´d split, sa Mitchel. Jag titta på Amanda och de andras ansikten som hade gått ifrån glada till smått förvånade. 
- Okey why? fråga Dallas till oss.
- So we can get to know each other, fortsatte Mitchel. De blev lite gladar nu och det fråga vilka som skulle gå tillsammans.
- Tyrone and Ally obvious, Mitchel, Dallas and Elli and then you and i Amanda? if it´s okey, sa jag och alla nicka. Vi dela på oss. Jag och amanda börja gå.
 
- So what do you want to do? fråga jag henne.
- Mh i don´t know, have you been in London eye, fårga hon. Vad är London eye? är det det där hjulet?
- i don´t think so, sa jag och då föreslog hon att vi skulle gå dit. Vi gick där under tystnad. Vi skulle ju lära känna vandra inte bara hitta på något med den andra för att man måste. Tystnade vara inte länge till för Amanda fråga:
- hey do want to play 25 questions? fråga hon.
- Sure why not. I can star asking, sa jag.
- Your name? full name, fråga jag.
- Amanda Vanessa Jays, svara hon. Va?? Jays?!
- Jays? are you like a cousin to Brock Jays or something? fråga jag.
- Mh yea, do you know who he is? fråga hon förvånat. Jag svara såklart ja och sedan fårga hon hur? 
- Well... mh ... this is a little difficult to tell or not. Wait, sa jag och tog upp min mobil och slog nummret till Brock. " Hey dude! Can we meet in about 1hour at the shopping mall?" sa jag. " Sure, Luke and i´ll be there" sa han och sedan la vi på. 
- Who was that? fråga hon när jag lagt på.
- You´ll see, sa jag och blinka med ett öga sådär ... ja ni fattar flirtit.
- Okey back to 25 questions, sa jag och fortsatte med " So if you and brock is cousins you´ve been in Australia? "
- Yes , sa hon glatt " in Melbourne, okey so were do you live? here in England? " 
- mh.. No i´m living in Sydney Australia, svara jag och log mot henne och hon log tillbaka. Hennes choklad bruna ögon glittrade i solen när hon log, gud så fina.
_________________________________________________________________________________________
 Förlåt för det korta kapitlet. Ska till Örebro imorgon och shoppa med mammi så måste vara pigg :) skriver nog en till del imorgon , hoppas jag.
Förresten, vad tror ni kommer hända? Kommer Christian falla för henne , som han redan gjort och kommer han berätta något ?
 
 
 
 

Take Me Home - 13

Ally´s pov:
 
Jag duscha ovanligt snabbt och sedan satte jag på mig ¨min svart vit prickiga klänning, jeans jacka och skrippar i klackar istället tar jag min låga vita convers. Jag hinner inte reagera på vad Dallas har på sig innan jag rycker med henne till matsalen. Jag är utsvulten.
Väl inne i matsalen stötter vi på Amnada och Elli. Innan vi går till våran stuga bestämmer vi att vi ska mötar vid bussarna tio minuter innan de går för att få platsen berdvid varann.
_______________________________________________________________________________________
 
När vi kommer tillbaka till våran stuga sitter Tyrone på trappan och väntar, förhoppsningsvis på mig. Jag går fram till han och kramar om han. Jag hinner känna han händer på min rygg en snabbis innan han  drar sig ur. Varför grö han så? Vi brukade ju alltid krams länge. Har han förändras så mycket efter xfactor? Eller har det hänt något , i så fall vad? Är det något hemskt? Om det är det vill jag nog inte veta. De tankarna sprider sig väldigt snabbt i huvudet på mig. Jag hinner tänka en massa andra tankar innan Tyrone äns börjar prata.

-  Why did you do that? frågar jag innan han hinner säga något mer.
- I don´t know just nervos how the other guys will react, svara han med en orolig blick.
- it´s gonna be fine i´m hear with you and Dallas already know. Look how she´s taking it, good ! sa jag eftersom vi berätta bara att vi hade blivit sams i förrgår.
- Yea i know, but ... , fortsatte han.
- hey Tyrone , they will take it good and they will be happy for you and Ally, ryckte Dallas in och sa.
Det hjälpte faktiskt. Jag gav Tyrone en puss på kinden och viska att det kommer att orda sig. Sedan sa vi hejdå för att senare mötas upp när vi va i London. Jag och Dallas gick in i stugan och tog fram vårt lilla kassaskåp. Jag vet att det låter som om det är super stort, men det är nästan lika stort som en liten parfym kartong. Inte alls stort med andra ord. Vi tgo fram alla pengar vi hade. Detta var det ända vi behövde betala för själva, så jag hade sparat i minst 6månader. Dallas och jag hade bestämt oss för att det skulle bli en shoppingdag med Amanda och Elli.
 
Klockan var nästan 10.20 innan vi var på väg till bussen. Som vanligt så var Tyrone, Christian, Mitchel och resten redan där. Jag vinka åt Elli och Amanda att komma till oss på bussen när det hade kommit in. Vi satt vi ett litet runt bord på nedervångingen av bussen. Bussen såg nästan ut som en dubbeldäcker från London, föurom att den var hel svart. Jag börja undra varfrö de var med här igentligen. Det var bara Elli och Amanda som var från Sverige alla andra var från Australien och en del ifrån England.
 
- Elli hur kom nu med det här igentligen, sa jag men insåg att det inte lät så bra.
- Jag menar alla andra är ju ifrån England eller från Australien och ni från Sverige, fortsatte jag.
- Mh ... vi var med och tävla för att vara med på ett musik läger där One Direction var med och ja, vi vann, sa hon glatt.
- Vi är igentligen inte så stor Directioner men vi älskar musik och tycker ju att One Direction är bra. Så varför inte tänkte vi, sa Amanda.
- ja i och för sig, svara jag.
- Jag har faktiskt inte hört en ända låt med One Direction förutom Live While We´re Young, sa Dallas och då slog det mig att jag inte heller har hört något.
- Oj då har ni missat något, sa Amanda. Hon tog upp sin iphone och ett par lurar. Räckte lurarana till oss och satte på en låt som hette " Kiss You ". Den var riktigt bra. När jag tänker efter så har jag hört den här låtwn någon gång med mina nadr akompisar från Australien.
- Den här har jag hört, sa jag rakt ut.
- När då? fråga Dallas förvånat.
- Hos Vanessa med några från hennes klass, svara jag Dallas. Vi gav Amanda hennes hörlurar. Hon skulle precis låsa mobilen när jag fick en skymt av Niall på hennes bakrund.
- Du Amanda, vad har du för bakrunds bild, sa jag samtidigt som jag tog hennes mobil. Det var One Direction och antagligen en av deras albums kort.
- Och du sa att ni inte var så stora directioners, fortsatte jag.
 
Bussen stanna och alla fyra klev an bussen.Det tog bara 30-40 minuter att åka hit. Innan vi gick av ropade Ronan ut att alla skulle var tillbaka på bussen innan 10.00 för att samlas in eller räkans inte, kommer inte ihåg vad han sa. Elli och Amanda hade varit i London en gång tidigare så vi börja med att Gå till ett köpcenter som låg ungefär 10 minuters gång avstånd. Jag och Dallas kollade runt som två barn när det kom till ett lekland. jag älskar London tänkte jag minst tusen gånger innan vi var framme vid köpcentret. Amanda och Elli drog först med oss till Hollister, sedan till Pink, Victoria Secret, Forever21 och massa andra butiker. Dallas handa nästa något i varje butik medans jag älskade Forever21. Undra varför jag aldrig var inne i den butiken förut för den fanns i Sydney också. Aja vi hade nästan gått runt i över 3timmar innan Elli föreslog att sätta och oss äta på Starbucks. Det fanns mest mackor där så vi tog oss varsin baguett och satte oss i lugn och ro. Vi skulle precis resa på oss när Harry, Niall och Louis kom in och såg oss. Harry kom fram förts och krama om Dallas sedan kom även Niall och Louis. Vi presentera Elli och Amanda för Louis eftersom det var inte förens nu som de fick reda på att Elli och Amanda hade vunnit deras tävling.
__________________________________________________________________________________________
 
Halv lång del idag, men har typ sjuk så är ganska hängig och ja... tor inte att det kommer någon till imorgon. Jag ska på syrrans lucia tåg med michis ( syrran är 9 ) och sen har jag ett so arbete som ska var klart nästa fredag. Vet att det är långt kvar med har knappt börjat och det är jättemågna frågor! :( Men om ni undra något över novellern kommentera eller skriv till mig på kik: naattiis
Puss Nathalie ;*

Take Me Home - 12

 
Mitchel´s pov:
 
Precis när vi båda titta upp slår vi ihopp med två tjejer som inte verka ha sett oss heller. Alla fyra åker i marken och det ända jag hör är ett svagt gulligt skratt från en av tjejerna. Vi reser oss upp och hinner inte säga något förens båda säger ikör " sorry i didn´t see you " till den de stötte ihop med. Innan jag han tänka mer så hjälpte hon mig upp och den andra tjejen hjälpte Christian upp.
______________________________________________________________________________________
 
Vi blir stående där ett tag och bara tittar på varandra. Tjejen framför mig har grön/gråa ögon, lång fin ljus brunt hår och är lite kortare än mig.
 
Christian´s pov:

Jag blir tittandes på tjejen som nu står framför mig. Hon har riktigt bruna ögon, långt brun hår och en aning kortare än tjejen som hon står bredvid.
 
- I´m so sorry!, säger jag och hon mitt imot mig säger ett " it´s okey".
- So are you two also from Sydney? , frågar Mitchel.
- Mh no actully we´re from Sweden, svara tjejen som står mitt imot Mitchel.
- Oh so you can swedish? frågar jag utan att tänka mig för. Såklart de kan svenska om de är ifrån Sverige, vad tänker jag med.
- Mh yea, svarar hon mitt imot mig och skrattar till lite.
- Hey you can sit with us if you want, säger Mitchel och de båda tjejerna nickar glatt. Vi visar vart vi sitter och sedan går Mitchel och jag o hämtar drick eller mjölk... eller vad det nu är. När vi är tillbaka sitter Dallas, Ally och de vi inte visste namnet på än i ett skratt anfall.
- Why are you guys laughing? frågar jag efter som jag ville veta varför det skratta.
- It´s pretty funny because they are from sweden, säger Dallas och det vet vi redan.
- And Elli and Amanda lives in the same city as our grandmum and grandpa , fortsatte Ally.
- So who is Elli and who´s Amanda? frågar Mitchel.
- I´m Elli , säger den ljusbruna, låna tjejen.
- And i´m Amanda, säger den andra tjejen som jag krocka med.
- Okey so i went in to Elli and you in Amanda i´m i right? frågar Mitchel.
- Yes, svarar båda i kör.
 
Vi åt sen maten under tystnad. Den var utsökt. Efter maten satt vi alla och prata tills klockan nästan vart 09.10 och då sa Amanda att de var tvungen att gå tillbaka till deras stuga. Typiskt , hann knapt att prat med Amnada något alls, men imorrn ska vi ju till London. Då kanske jag hinner att prat med henne. 
 
Ally´s pov:

- de där Elli och Amanda verka ganska trevliga, säger jag till Dallas.
- Ja och det var sjukt kul att de också var från Stockholm , fast det är ju ganska många som är det också, svara Dallas.
- Japp men de känns bekanta , jag lovar jag har nog stött ihopp med dem någon gång när jag vart i Sverige, säger jag.
- Kanske det och vet du vad jag tror inte att det vet vilka What About Tonight är eller att Harry är med i One Direction, fortsatte Dallas.
- Jo det måste nog ha vetat att Harry är med i One direction, alla i Sverige vet vilka de är. Annars är det jävligt bra på att hålla masken.
Vi böt sedan samtalsämne och inna vi visste ordet av det så hade klockan blivit 10 och det var dags att sova. "godnatt" sa jag till Dallas och hon likadant till mig. Jag somna gansak fort och drömde världen värtsta mardröm och vakna mitt i natten av att jag skrek. Tydligen vakna inte Dallas men hon sov nog som en stock.
 
När klockan ringde var hon redan halv åtta. jag gick in i duschen eftersom jag hae kallsvettats hela natten och för att jag skulle känna mig lite fräshare innan vi gick till matsalen. Jag duscha ovanligt snabbt och sedan satte jag på mig ¨min svart vit prickiga klänning, jeans jacka och skrippar i klackar istället tar jag min låga vita convers. Jag hinner inte reagera på vad Dallas har på sig innan jag rycker med henne till matsalen. Jag är utsvulten.
Väl inne i matsalen stötter vi på Amnada och Elli. Innan vi går till våran stuga bestämmer vi att vi ska mötar vid bussarna tio minuter innan de går för att få platsen berdvid varann.
____________________________________________________________________________________
 
Så en kort del men med lite nya karaktärer. Kommer en imorrn hoppas jag, tänkte skriva mer men hinner inte :(
Puss på er ;*
 

Take Me Home - 11

 
 
Dalla´s pov:
 
- Mh yeah, i didn´t had the time to say .. , men han avsluta inte menignen.
- You didn´t had the time to say ... say what?, sa jag och titta på han igen.
- I know that we just met but it feels like a month or two and i´m feeling good when i´m around you. I don´t know but i like you, sa han och titta ner och hans kinder blev rödaktiga.
- Mh .... actually i like you too , svara jag och kände hur mina kinder också blev röda. Vi avslutade sedan samtalet och gick tysta till Christian´s och de andras stuga.
______________________________________________________________________________________
 
Mitchel´s pov:
 
När Dallas och Harry kommer in är klockan nästan 7.25 och vi väntar fortfarande på Tyrone som är kvar i duschen.
Jag säger till Ally att gå o banka på dörren o säga att han ska komma ut eftersom hon känner han bättre än oss andra.
 
 -  Tyrone !! skriker hon och bankar på dörren samtidigt som den smäller upp på. Ally trillar baklänges och drar med sig Tyrone också och de faller på golvet i en hög. Vi andra runt om kring börjar as skratta för det ser så himla roligt ut. Tyrone ställer sig snabbt upp och rättar till handuken han har runt midjan som verkar sitta lite löst.
 - Sorry, sa Tyrone och gick sedan in i han sovrum. Ally låg fortfarande kvar på golvet o höll hande för näsan.
 - Hey, let me see your nose a bit, säger jag till Ally och tar bort handen.
 - Oh your nose is completly covered with blod, sa Dallas som hade gått fram till mig och Ally.
 - What tha .... it looks like my nailpolish , sa Ally sedan och skratta. Hon tog det ju bra i alla fall.
Jag och Dallas hjälptes åt att skölja bort blodet och det sluta med att Dallas och Ally skötte det själva men hade sina skratt anfall bort i mellanåt.
 Eftersom Ally vägra att ha en papperskruv uppstoppad i näsan så satt vi oss ner i soffan och snacka lite tills det hade slutat blöda helt. Sen gick alla sju och åt, Brock , Luke och resten av One Direction hade redan gått och ätit för de orka inte vänta. När vi väl kom till matsalen var klockan 7.10 och det var bara halv fullt kvar. Vi gick och satten föst vid ett runt bord i ett hörn. Vi bestämde att Ally, Tyrone, Christian, jag och Niall skulle ta mat först och att Dallas och Harry skulle vakta borde först. Vi gick bort till buffén och skulle ta mat. Det fanns ton med alla olika sortes mat och bara några efterrätter enligt Niall, men det var minst 10 olika. Jag och Christian gick och snacka om vad vi skulle göra i London som vi skulle åka till. Ally kom snabbt i kapp oss fråga:
 - When are we going too London?
 - I think it´s tomorrow, sa Christinan och börja skriva ett sms till Ronan för att försäkra sig om att det var imorgon.
 - Okey, sa Ally och gick sedan o hämta dricka. Både jag och Christian hade tagit så mycket mat att vi var tvugna att gå tillbaka med tallriken för att sen hämta dricka. Vi börja gå mot vårt bort och ser då att Dallas sitter i Harry famn och ska precis pussa eller kyssa Harry när Christina hostar till på låtsas.
 - Oh so here is you two lovebirds, säger jag och Dallas svara snabbt ett "yes" och ler mot Harry.
 - well we´re going too get something to drink. So that you two can be alone, sa Christina.
När vi gick till drick automaten så fick Christian sms. Jag luta mig för att kolla och såg att Ronan hade svarat att vi skulle vara vid bussen kl. 10 imorrn för att åka till London. Precis när vi båda titta upp slår vi ihopp med två tjejer som inte verka ha sett oss heller. Alla fyra åker i marken och det ända jag hör är ett svagt gulligt skratt från en av tjejerna. Vi reser oss upp och hinner inte säga något förens båda säger ikör " sorry i didn´t see you " till den de stötte ihop med. Innan jag han tänka mer så hjälpte hon mig upp och dne andra tjejen hjälpte Christian upp. 
______________________________________________________________________________________
 
Kommer en till senare ikväll ska bara käka den älskade tacon först ;) Och i nästa del komme de där tjejerna komma in lite mer. SÅ ... stay tune !
Puss Nathalie
 
 
 
 

Take Me Home - 10

         Ally´s outfit                                                 Dalla´s outfit
 
Ally´s pov:
Det kändes som det gjorde för ett år sedan , den känslan som jag hade haft i flera månader och sedan tog han den ifrån mig. Vi avslutade kyssen och jag jag bokstavligen slände mig i famnen och krama han.
- So you forgive ? fråga Tyrone mig och jag nicka o fårga sedan.
- So this means i can have you back? , fråga jag och kysst han och sedan krama om han hårt medans han viska i mitt öra ett Yes.
__________________________________________________________________________________________
 

När vi börja gå tillbaka till stuga tänkte jag på den som precis hänt. Jag hade fått tillbaka Tyrone som jag gråtit över ett antal gånger, han berätta varför han gjode slut och varför han stack utan att säga något och han hade kysst mig. Vi var båda ganska tysta när vi gick tillbaka mot han stuga, antagligen tänker vi båda på hur det kommer att bli när vi kommer tillbaka eller som i mitt fall hur de andra kommer reagera på att vi är tillsammans igen. Men hur kommer vi berätta det eller ..... ja ... jag vet inte , orkar inte tänka på det nu. Undra vad de andra ar gjort medan vi varit ute? Kankse .... nej ja vet inte.
 
Harry´s pov:

Vi satt alla kvar i soffan o spela fifa när Tyrone och Ally kom tillbaka. Båda såg så glada ut och ja det märktes att något hade hänt. Jag titta på Dallas som satt bredvid mig hon såg nästan gladare ut än vad Tyrone och Ally gjorde, när hon märke att jag titta på henne blev hennes kinder lite rödblommiga och hon log mot mig. Jag titta sedan på min mobil för att se vad klockan var och upptäckte att den var strax över 6 och minns att middagen skulle vara någonstans runt 7 eller något men var inte säker.
 
- Hey Niall, when is the dinner? fråga jag efter som han hade nog koll på det.
-. 7.30, svara han med ett stort leénde.
- And the time is? fråga Liam sendan.
- Mh 6.00 , svara jag .
Vi bestämde sen att alla 12 skulle mötas vid matsalen prick 6.25 eftersom Niall ville vara först att få mat. Jag och Niall sa hejdå till Lou, Zayn o Liam som skulle gå före. Vi skulle också precis gå när Dallas kom fram och fråga om vi inte kunde byta nummer eftersom vi hade umgåtts en hel del under de senaste timmarna. Vi bytte nummer och sedan gick vi mot våra stugor. När Niall och jag skildes bestämde vi att vi skulle gå o hämta Dallas och Ally redan vid 6.20 , sedan gick vi till våra egna stugor.
 Väl inne i min stuga börja jag med att duscha och välja ut ny kläder men blev ingen stor skilnad, bara att den röda tröjan blev utbytt mot en svart röd skjorta.
 
Dalla´s pov:

När Ally och jag hade gått till vår stuga var klockan strax efter 6.30 för Ally råka näma om skogen och sedan fick hon berätta allt som hänt eller ja nästan allt, men jag fick ju ur Ally det mesta om man säger så. Haha känner mig ... vet inte vad igentligen. Jag skyndar in i duschen och rakar benen eftersom jag hade tänk och ha en klänning eller ett par shorts till ikväll. Jag var nästan klar när Ally börja banka på badrums dörren och ropa att jag skulle skynda mig och att jag typ hade i duschen över 20 minuter. Jag skölde snabbt av mig virade handuken runt mig oc tog sedan den andra handuken och gjorde en turban av håret med den så att det skulle torka fortare. När jag väl kommit ut sprang Ally in med en suck och jag gick mot min resväska o öppna den för att hänga upp kläderna i garderoben som fanns. Pötsligt piper mobilen min sms singal och jag undrar vem det kan vara eftersom de flesta i min kontakt lista fortfarande är i Australien och det är ungefär 10 timmars skillnad fårn England och Australien. Jag öppnar smset men känner inte igen nummret och det står "Hey Dallas , I forgot too get you my number but you have it now so ... see ya soon x // Harry " jag läste smset , la in nummret och gick sedan tillbaka till garderoben och to fram kläderna. Det fick bli ett pat jeans shorts, en biege lite oversize tröja, ett armband med en klocka på, en korallrosa väska och mina pilotglasögon eftersom solen fortfarande var framme. Ally kom ut ur duschen och undra om jag verkigen skulle ha med mig väskan och titta en gång till på den och slängde den sedan tillbaka i garderoben. Ally tog på sig ett par korall rödrosa shorts, ett vitt linne med indian mönster, arbamd och måla sina naglar röda lite snabbt.
 Vi var nästan klara när det knacka på dörren och när jag öppna stog Harry och Niall där. Jag bad dem att komma in ochgöra sig hemmastadga och sa att jag och Ally skulle bara göra en sak och sedan försvann jag in till mitt o Allys rum. Vi kom ut efter minde än 2 minuter och skulle precis gå till Tyrone, Christian och Mitchel´s stuga när jag kompå att jag hade glömt mina solglasögon på sängen.
 
- I´m Ally , you , Niall and Harry can go. I forgot my sunglasses, sa jag och börja slåsa upp dörren igen. 
- I stay Niall and Ally can go i need to talk to you, sa Harry och vi två gick in medans Niall och Ally gjorde som Harry sagt. När jag hade hittat glasögonen som tydligen lån under ett par shorts i garderoben stog Harry kvar i vardagsrummet.
- So you said that you´d like to talk to me, sa jag och log mot Harry.
- Mh yeah, i didn´t had the time to say .. , men han avsluta inte menignen.
- You didn´t had the time to say ... say what?, sa jag och titta på han igen.
- I know that we just met but it feels like a month or two and i´m feeling good when i´m around you. I don´t know but i like you, sa han och titta ner och hans kinder blev rödaktiga.
- Mh .... actually i like you too , svara jag och kände hur mina kinder också blev röda. Vi avslutade sedan samtalet och gick tysta till Christian´s och de andras stuga.
_____________________________________________________________________________________
 
Så ... Jag vet att jag inte har skrivit något på en vecka, har seriöst ingen insperation eller fantasi! Men tänkte att en till tjej skulle komma in i novellen så kanske någon av er som läser eller ... kommentera ert namn , hur ni ser ut (vilken ögonfärg , hårfärg, intrresse i musik såklart) och eran vaforit i One Direction eller What About Tonight :)   CHRISTIAN I WHAT ABOUT TONIGHT BÖRJA FLÖJA MIG I MÅNDAGS PÅ TWITTER !! :D
Puss Nathalie
 
 

sorry ...

hej! jag vet att jag inte har skrivit någon till del på en vecka för jag har haft massa med prov o läxor nu. Men jag LOVAR att det kommer bli bättre , det kommer komma en eller två delar idag ;) Puuuss

RSS 2.0